Om oss

Ledende spesialister innen B2B e-handel

Siden 2008 har våre erfarne team jobbet tett sammen med våre kunder for å skape salgsfremmende og konkurransedyktige e-handelsløsninger.

Vi ser på muligheter sammen med deg!

Degree ble opprettet i 2008 av to norske tech-gründere, og har på få år markert seg som ledende innen utvikling av B2B e-handel, med i dag 45 ansatte. Siden oppstarten har Degree bygget opp et dyktig faglig miljø innen utvikling av netthandel, som inkluderer våre team med utviklere, rådgivere, prosjektledere, designere og markedsfører.

Det er viktig å finne en samarbeidspartner som forstår din organisasjon og målgruppe. Dere skal jobbe tett sammen over lang tid. I tillegg til å være ledende eksperter innen B2B netthandel, mener vi selv at vår styrke ligger i den personlige oppfølgningen og samarbeidet mellom kunde og våre team, som vi opplever er helt grunnleggende for å oppnå mål og suksess sammen. 

Våre utviklere elsker utfordringer!​

Degree har sitt utviklingsteam i Wroclaw og Gdansk, Polen. Teamet er satt sammen av dyktige fagfolk som er lidenskapelig opptatt av teknologi, og sitter med lang erfaring innen e-handelsløsninger. Teamet er bygget opp over en periode på 10 år, med full fokus på kvalitet, god kommunikasjon og en felles selskapskultur mellom Norge og Polen.