Hva gjør Degree?

Degree er en utviklingssparter for mellomstore til store bedrifter, som ønsker å bygge en konkurransedyktig, salgsfremmende og moderne B2B netthandel. Sammen med markedets mest anerkjente leverandører på CMS, PIM og digital markedsføring, er Degree en totalleverandør på rådgivning, utvikling, implementering og videreutvikling av e-handel. 

Når en bedrift bestemmer seg for å lage ny nettbutikk er faren stor for at man lett forviller seg inn i et uoversiktlig landskap, med utallige leverandører, systemer og fagfolk. Vi hjelper bedrifter som kommer til oss med å få full oversikt over dette landskapet, og vi rådgiver dere på hvilke plattformer og tjenester som passer deres organisasjon og salgsmål. Deretter tar våre team dere gjennom en full prosess, gjør prosjektet til en realitet og utvikler en komplett e-handel, tilpasset deres marked og målsettinger.

Hvorfor velger kundene Degree?

Degree har løst problemer og skapt verdifulle e-handelsløsninger for for store merkevarer i over ti år. Våre erfarne team sitter med dagsaktuell bransjeerfaring og stortrives med å jobbe i langsiktige kunderelasjoner, mot store og komplekse målsettinger. I tillegg til vår kompetanse som ledende innen B2B netthandel, ligger vår styrke i den personlige oppfølgningen og samarbeidet, som vi opplever er helt grunnleggende for å oppnå mål og suksess sammen. 

For å lykkes med innovasjonene, trenger du sparringspartnere som er godt orientert og nytenkende. I Degree har vi funnet en rådgiver som kan sparre både med meg på overordnet nivå og direkte med våre produktspesialister og utviklere. Konsulentene går ikke inn som forvaltere av sannheten, men jobber i tett prosess med oss. Det er optimalt, sier Eli Valborg Lindland, direktør for utvikling og teknologi i reisebyrået. Eli Valborg Lindland, Berg-Hansen

Hvordan komme i gang?

Det er komplekse prosesser og mange variabler å ta hensyn til ved planlegging av netthandel. Ønsker du vite mer om dine muligheter eller rett og slett få noen gode råd, så er du velkommen til å ta kontakt med oss.

project-icon
Innsikt og analyse

Innsiktsfasen er grunnmuren i e-handelprosjektet. Der kartlegger vi  mål/ROI, kundebehov og prosesser, for å sikre verdien i e-handelsprosjektet.

tech-develop-icon
Strategi for e-handel

Etter innsiktsfasen utarbeides en digital strategi og e-handelskonsept, tilrettelagt for deres organisasjon og kundebehov.

sales-market-icon
Nettbutikk og design

Vi implementerer, utvikler og leverer løsninger i alle ledd av e-handelen, fra utvikling og integrasjon til design og markedsføring.

support
Kontinuerlig support

Vi jobber nært sammen med våre kunder på support og forvaltning etter lansering, for å sikre god utvikling og høy verdi i videre prosjektet.

Noen av våre kundehistorier

Ann-jeanette-rustad (2)

Ann-Jeanette Rustad

Salgs- og markedsleder