Arrangementer

Klar for mer påfyll?

Vi i Degree arrangerer med jevne mellomrom frokostseminarer og webinarer rettet mot deg som jobber med e-handel. Målet vårt er å gi deg fersk innsikt og viktig kunnskap, slik at du kan bli den beste på e-handel! Vi lover deg utrolig dyktige foredragsholdere, og en stor dose konkrete tips og råd som du kan ta med deg tilbake på kontoret!

Tidligere frokostseminarer & webinar:

13
MAI

Webinar: Viktigheten av B2B-netthandel og effektiv B2B-markedsføring i krisetider

Hvordan bør du jobbe med B2B-markedsføring i krisetider, og hvordan går du frem for å lage en salgsfremmende B2B-netthandel? 13 mai kl. 10.00 tar Inbound og Degree deg gjennom de viktigste stegene du som B2B-markedsfører kan gjøre, for å komme styrket ut av denne tiden.

Webinar

3
MAR

Slik øker du salget med salgsverktøy og personalisering

3 mars kl. 08.00 kommer TOOLS Sverige og Relekta på Mesh til Oslo for å snakke om hvordan de økte salget i sine organisasjoner, og Episerver tar oss gjennom alle salgsmuligheter med personalisering.

5
JUN

Slik øker du salget med B2B markedsføring og e-handel

5 juni 2019 gjestet ett av Norges klokeste hoder innen SEO, administrerende direktør Magnus Strømnes Bøe fra RED Performance vårt frokostseminar. Rådgiver Runar Wiksnes i Geelmuyden Kiese, delte sine erfaringer om digital markedsføring og markedssjef Stein-Viggo Grenersen i Episerver og salgssjef Tommy Høglund Olsen snakket om hvordan netthandel kan øke salget betraktelig med personalisering.

12
MAR

E-handel for B2B med Degree, Episerver og inRiver

12 mars 2019 arrangerte Degree og Episerver sammen et frokostseminar om designsystem innen e-handel, InRiver snakket om fordeler med PIM og Tools presenterte sin e-handelsløsninger, og delte sin suksesshistorie.