Gigant er Nordens ledende leverandør og ekspert på arbeidsplassutstyr. I over 20 år har de jobbet med heldekkende produktsortiment for å sikre ergonomiske og effektive arbeidsplasser til lager, industri og verksted. De tilbyr utforming, ekspertrådgivning og driftssetting av komplette industriarbeidsplasser, i Norge, Sverige og Finland.


Bakgrunn

Gigant kom til Degree fordi de ønsket å utvikle en komplett netthandel med samme funksjon og brukervennlighet som Degree utviklet for Tools, men spesialtilpasset Gigants behov.


Løsning

Degree tilpasset et team med rådgivere og utviklere som jobbet tett med Gigant i forberedelsene, og løsningen ble en fullverdig og komplett e-handelsløsning for gigant.se. I utviklingsprosessen ble netthandelen gigant.se utvidet til to nye markeder, versjoner av den samme løsningen, tilpasset for Norge og Finland. 

Den fleksible løsningen gjorde det mulig for hvert land/marked å legge inn egne produkter, innhold og kataloger, og den fungerer i dag som tre uavhengige nettbutikker for hvert enkelt land/marked. Hvert enkelt land ligger også inne med flere språk ettersom at dette var et krav fra organisasjonen.


Degree har levert/leverer:

  • Utviklet komplett B2B netthandel
  • Plattform: Episerver Commerce og Episerver CMS
  • Flerspråklige versjoner av alle markeder/land
  • Integrasjon mot PIM
  • Integrasjon mot ERP-systemet Movex
Gigant