Det er med stor glede at vi ønsker Simen og Adrian velkommen til Degree-familien! Møt Simen, vår nye prosjektleder, og Adrian som er vår nye leveranseansvarlig og systemarkitekt. Med deres spennende erfaring og lidenskap for digital handel, ser vi frem til å løfte våre e-handelstjenester enda et hakk høyere!

 

Simen: Prosjektledelse for en e-handelsbransje i utvikling

Med over et ti års erfaring innen digitale kundereiser og markedsføring, fra både kunde- og leverandørperspektiver, bringer Simen en dyptgående innsikt og erfaring som han tar med som ny prosjektleder i Degree. Hans kompetanse både på teknisk prosjektledelse og digital markedsføring, vil bli et verdifullt tilskudd for Degree sine kunder!

«Som prosjektleder er min tilnærming å bygge broer og å sørge for at alle arbeider mot et felles mål. Sammen med e-handelsteamene i Degree gleder jeg meg til å bidra med min innsikt og utforske nye strategier og teknologier, som kan forbedre kjøpsopplevelsen for bedriftskunder. Jeg er stolt av å kalle meg en del av Degree-gjengen!»

 

LES: ØK ORDREVERDIEN I NETTHANDELEN DIN MED MERSALG, KRYSS-SALG OG OPPSALG

Adrian: Ekspertise i Leveranse og Systemarkitektur

Med over 10 års erfaring som konsulent og leveranseansvarlig i Purchase to Pay-bransjen, bringer Adrian en omfattende bakgrunn fra en rekke IT-prosjekter i både store og små bedrifter. Hans ekspertise innen prosessforbedring, optimalisering av IT-plattformer og forandringsledelse vil være uvurderlig i hans nye rolle hos Degree.

I sin rolle som leveranseansvarlig og systemarkitekt hos Degree, vil Adrian være ansvarlig for å levere kvalitetssikrede løsninger til kundene sammen med et erfarent team av prosjektledere, rådgivere og utviklere. Han vil også være dypt involvert i design og utvikling av systemarkitekturen, og sikre at den samsvarer med kundenes behov og fremtidsutsikter.

Adrian setter et sterkt kundefokus og verdsetter etableringen av langsiktige og fruktbare kunderelasjoner.

"Jeg tror på å skape langsiktige kundeforhold hvor Degree blir betraktet som en strategisk partner gjennom å levere verdi til våre kunder kontinuerlig." sier Adrian.

"Vår evne til å forbedre både interne og eksterne prosesser, i tillegg til å være oppdatert på innovasjon innen relevant teknologi og B2B e-handel, er nøkkelen til vår suksess."

 

Med Simen og Adrian om bord blir Degree enda bedre rustet til å møte utfordringene og mulighetene som ligger foran oss i det stadig skiftende digitale handelslandskapet. Også er det skikkelig hyggelig at akkurat disse to fine folka valgte Degree som sin nye arbeidsplass!

LES INNLEGGET TIL KRISTIAN OM DEN NYANSERTE B2B-KUNDEREISEN

 Ann-Jeanette Rustad

Ann-Jeanette Rustad

Salgs- og markedsleder Degree