Anders Steen Thoresen blir endel av vårt prosjektleder-team på E-handel.

 

Anders tar med seg 10 års erfaring innen prosjektledelse, som Front End utvikler og webmaster, og kommer nylig fra rollen som Teknisk prosjektleder / Delivery Manager i Svea Finans. Der jobbet han med alle løsninger for finansielle tjenester, inkludert digitale betalings- og faktureringsløsninger.

Han har lang fartstid fra store prosjekter for blant annet Posten/Bring, Altinn, Brønnøysundregistret, som webmaster for en rekke kommersielle aktører og var i sin tid med å starte Dipper AS (nå Talkmore).

 

Brenner for gode brukeropplevelser og smarte webløsninger

Etter 8 år i Svea Finans er Anders klar for nye utfordringer og ser frem til å jobbe direkte sammen med Degree sine kunder, for å lage gode fremtidige brukeropplevelser.

- Jeg brenner for å lage god brukerkvalitet og smarte webløsninger, og ser frem til utfordringen med å gjøre kompleks og avansert forretningslogikk om til gode brukervennlige webløsninger, som er enkle og intuitive å bruke.

- Degree var absolutt ikke ukjente for meg fra før av, og jeg opplever de som et fremoverlent selskap med bred kompetanse innenfor E-handel, så det er veldig spennende å få mulighet til å bli en del av deres prosjektleder-team.

Les mer: 6 funksjoner nettbutikken din må inneholde for å lykkes med B2B

 

Degree fortsetter å styrke team på E-handel

Det er travle tider i Degree, og vi fortsetter å vokse som ledende på B2B e-handelsløsninger. Anders er derfor første tilskudd av flere spennende nyansettelser i høst.

- Anders har en bred tilnærming til prosjektlederfaget og besitter dyp forståelse av komplekse løsninger, både på teknisk nivå og i salgsfremmende brukeropplevelser. Vi er veldig glade for å ha fått han med på laget!, sier daglig leder i Degree, Stian Tonaas Fauske.

Les mer: Slik bygget Degree en helt ny nettbutikk for Tingstad 

 

degree-divider-blog

Last ned komplett ordbok for B2B e-handel

 Ann-Jeanette Rustad

Ann-Jeanette Rustad

Salgs- og markedsleder Degree