Degree henter inn Lars Ove Ødegård som ny rådgiver på e-handel.


Lars Ove Ødegård har de siste fem årene vært rådgiver på e-handel i BAMA Gruppen AS, hvor han var ansvarlig for å bygge opp og drifte noen av matgrossistenes mest brukte og anerkjente e-handelsløsninger. Med sine 20 års erfaring fra B2B og B2C e-handel, innen blant annet utvikling, arkitektur og forretningsrådgivning, skal han nå hjelpe kunder i Degree å vokse med salgsfremmende digitale brukeropplevelser.

– Jeg har selv jobbet på kundesiden i alle år, og kjenner meg derfor veldig godt igjen i kompleksiteten og kravene e-handelsansvarlige møter når man skal skape gode resultater og brukeropplevelser i e-handelen, sier Ødegård.

– Degree sin måte å jobbe på med kunden, der de vektlegger godt analyse- og innsiktsarbeid og nære samarbeid med kundene, treffer min måte å jobbe på veldig godt. Det er derfor veldig spennende å få mulighet til å bruke min erfaring til å hjelpe bedrifter å løse komplekse utfordringer, identifisere behov og skape positive resultater.

 

Degree ansetter de beste i bransjen

Det siste året har satt rekordfart i den digitale utviklingen, og når bedrifter investerer i nye e-handelsløsninger i dagens landskap, så er det viktigere enn noen gang at de lykkes. Degree har de siste årene vokst til å bli ledende på e-handelsløsninger for bedriftsmarkedet, og vi er alltid på utkikk etter å knytte til oss de klokeste hodene på e- handel i Norge.

– Vi opplevde umiddelbart en veldig god match med Lars Ove, som bidrar med en veldig spennende tverrfaglig bakgrunn innen e-handel hos bedrifter som BAMA Gruppen AS, Harald A. Møller AS og Wittusen & Jensen. Hans kompetanse og erfaring vil styrke og komplimentere et allerede sterkt team i Degree, sier daglig leder i Degree, Stian Tonaas Fauske.

 

Les mer: Slik bygget Degree en helt ny nettbutikk for Tingstad 

degree-divider-blog

Ønsker du å oppgradere din e-handel? Vi hører gjerne på dine spørsmål eller problemstilling du måtte ha.

Prat med oss

 Ann-Jeanette Rustad

Ann-Jeanette Rustad

Salgs- og markedsleder Degree