Episerver

Episerver

Episerver gir deg CMS, e-handel og verktøy for digital markedsføring i ett og samme grensesnitt. Plattformen utvikles kontinuerlig og følger markedstrendende. Det resulterer i at den er elsket av både markedsførere og utviklere verden over.

Den populære plattformen gir markedsførere et komplett verktøy for å lage digitale opplevelser, som svarer på behovene til de besøkende. Episerver leverer en CMS løsning med innebygd A/B testing,  personalisering og en e-handelsløsning som passer like godt for B2B, som til B2C. I tillegg tilbys tjenester for Marketing Automation og personalisering basert på AI.

Episerver ble grunnlagt i 1994 og har vært med på den store digitale reisen fra statiske hjemmesider til dynamiske opplevelser. En reise som spenner over mange ulike kanaler. I dag er de en av de raskest voksende og mest anerkjente leverandørene av CMS og e-handel.

Degree har siden 2015 bygget sine netthandelsløsninger på Episerver Commerce plattformen. Vi opplever at den moderne løsningen gir markedsførere et komplett verktøy for å lage digitale opplevelser som svarer på behovene til de besøkende. Degree er Solution partner av Episerver, og våre utviklere jobber tett sammen på nye og eksisterende prosjekter.

Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce 2018

Episerver har igjen blitt kreditert i Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce. Gartner trekker frem Episerver basert på evnen til å levere komplette løsninger, brukervennlighet og innebygd personalisering

Gartner Magic Quadrant for WCM 2018

For 4. år på rad rangeres Episerver som en leder i rapporten, Gartner Magic Quadrant for CMS 2018. Episerver rangeres som nummer 3 innen vision og nummer 4 innen evnen til å levere. Ingen av de over er representert i nevneverdig grad i Norge.