Episerver

Episerver

Episerver gir deg CMS, e-handel og verktøy for digital markedsføring i ett og samme grensesnitt. Plattformen utvikles kontinuerlig og følger markedstrendende, som gjør at den er elsket av både markedsførere og utviklere verden over.

Den populære plattformen gir markedsførere et komplett verktøy for å lage digitale opplevelser som svarer på behovene til de besøkende. De leverer en CMS løsning med innebygd A/B testing og personalisering, en ehandelsløsning som passer like godt for B2B som til B2C, samt tjenester for Marketing Automation og personalisering basert på AI.

Episerver ble grunnlagt i 1994 og har vært med på den store digitale reisen fra statiske hjemmesider til dynamiske opplevelser, som spenner over mange ulike kanaler. I dag er de en av de raskest voksende og mest anerkjente leverandørene av CMS og e-handel.

Degree har siden 2015 bygget sine netthandelsløsninger på EPiServer commerce plattformen. Vi opplever at den moderne løsningen gir markedsførere et komplett verktøy for å lage digitale opplevelser som svarer på behovene til de besøkende. Degree er Solution partner av Episerver og våre utviklere jobber tett sammen på nye og eksisterende prosjekter.