Frokostseminar “Fremtidens kundeopplevelser i B2B”

Fremtidens kundeopplevelser i B2B e-handel

22 oktober kl. 08.00 inviterer vi til nytt gratis frokostseminar på Mesh i Oslo.
Hva forventer B2B kundene dine av fremtidens kundeopplevelser? 22 oktober inviterer vi til frokostseminaret "Fremtidens kundeopplevelser i B2B", kl. 08.00 på Mesh i Oslo.
  • Fremtidens kundeopplevelser: Kreativ leder i Opinion, Ole Petter Nyhaug, deler det absolutt siste av trender og utvikling innen B2B.
  • Bedre kundeopplevelse med PIM: Partneransvarlig i InRiver, Matilda Svensson, gjør et dypdykk i PIM og viser oss hvordan vi kan optimaliserere kundeopplevelsen i e-handel med produktinformasjon.
  • Kundeservice-tankegang i kundeopplevelsen: I 2018 ble Berg-Hansen kåret til årets kundeservicebedrift. Markedsdirektør i Berg-Hansen, Anette Maltun Koefoed, deler sine erfaringer rundt suksessen. 

Ole Petter Nyhaug // Opinion

Hva må til for å skape gode kunderelasjoner? Hvordan påvirker digitaliseringen og trender fra forbrukermarkedet kundenes forventninger i B2B markedet? Ikke bare får du svarene, men du får vite hva det betyr for deg i utviklingen av bedre kundeopplevelser. Ole Petter Nyhaug er kreativ leder og partner i Opinion, besitter fersk innsikt fra B2B markedet. Hvis det er noe vi som jobber med B2B e-handel trenger å vite om fremtidens kundeopplevelse, så er Ole Petter personen vi bør lytte til!

Matilda Svensson // InRiver

Å levere unike og inspirerte kundeopplevelser er viktigere enn noen gang. Matilda Svensson, partneransvarlig i InRiver, deler sine tips og råd på hvordan vi kan lage relevante produkthistorier og optimalisere kundeopplevelsen med PIM.

Anette Maltun Koefoed // Berg-Hansen

Hvor viktig er egentlig internkulturen for å levere gode tjenester på digitale flater, og hvordan jobber de som er flinke på kundeservice med samspillet mellom mennesker og teknologi? Anette Maltun Koefoed, kommunikasjonsdirektør i Berg-Hansen, deler sine erfaringer og råd på frokostseminaret. 

08:00: Frokost.
08:30: Anette Maltun Koefoed // Berg-Hansen.
09:00: Matilda Svensson // InRiver.
09:30: Liten pausesnacks.
09:40: Ole Petter Nyhaug // Opinion.
10:10: Frokostseminar er ferdig.

Når: 22 oktober, kl. 08.00 til kl. 10.10
Hvor: Mesh, Tordenskioldsgate 3, Oslo

Vi gleder oss til å ta dere imot med ekstra god tirsdagsstemning  og godbiter på scenen!

Meld deg på her!

Til din info: Vi fotograferer/filmer eventet for bruk i egne kanaler.