Onsdag 5 juni kl. 08.00 inviterer Degree til frokostseminar «Slik øker du salget med B2B netthandel» på Mesh i Tordenskioldsgate 3. Dette er et gratis frokostseminar for deg som jobber med B2B netthandel og markedsføring.
Det er tid for påfyll, og vi har invitert Magnus Strømnes Bøe fra RED Performance, et av Norges klokeste hoder innen SEO, til å dele konkrete SEO-tips og snakke om hvordan B2B-bedrifter kan bli mer synlige i sitt kommunikasjonsarbeid.​

Anette Johnsrud Rasmussen fra Geelmuyden Kiese kommer for å snakke om hvordan B2B-bedrifter får suksess med digital markedsføring, og spesielt content marketing.

Personalisering i e-handelsløsningen tilpasser hver enkelts unike kundereise og sørger for konvertering og økning av ordreverdi og mersalg. Episerver viser hvordan dere konkret kan ta i bruk personalisering netthandelen og knytter det opp mot SEO og content marketing.

  • Vi gir deg konkrete SEO tips og snakker om hvordan din B2B bedrift kan bli mer synlig i søk.
  • Hvordan kan din B2B bedrift skille seg ut med digital markedsføring og content marketing?
  • Episerver viser 3 måter du kan bruke personalisering på for å øke salget i din nettbutikk.
  • 5 konkrete tips for din B2B netthandel!

08:00: Frokost.
08:30: Magnus Strømnes Bøe, Administrerende direktør i RED Performance, deler konkrete SEO tips og snakker om hvordan B2B bedrifter kan bli mer synlige i kommunikasjonsarbeid som impliserer søk.
09:00: Anette Johnsrud Rasmussen, Digital Rådgiver i Geelmuyden Kiese, forteller om hvordan B2B bedrifter får suksess med digital markedsføring, med fokus på content marketing. Hun tar med seg rykende ferske caser.09:30: 10 minutter pause.
09:40: Episever viser hvordan du øker salget med personalisering i e-handelsløsningen. 
10:10: Frokostseminar er ferdig

Hvis du holder til utenfor Oslo og ønsker å se videooverføring av frokostseminaret, send påmelding direkte til ann@degree.no.