‹ Aktuelt

Nye lokaler for videreutvikling og vekst

Degree Consulting Group har flyttet.

 

Roboter

Degree Consulting Group har flyttet. Én etasje opp. Til nye lokaler som er Lean-formet for selskapets videre utvikling og vekst. På to saker har selskapet vært interiørarkitekter selv, hvorav én trolig bidrar til verdensfreden.

Alle som har drevet virksomhet har erfart at bytte av kontorlokaler innebærer mye mer enn en tilsynelatende enkel og liten forandring. Når milepæler i en virksomhet skal beskrives er bytte av lokaler med, både som resultat av en utvikling og fordi lokaler byr på nye muligheter.

Nye lokaler
Nye kontorer
Gode forhold for arbeid og prosesser.

Bærer oppover

Slik er det for Degree som flyttet i juni. Ikke særlig langt. Det bar kun én etasje opp, men til vindusrekka i nesten 300 kvadratmeter lokaler som er skreddersydd til Degree av interiørarkitektfirmaet Kubik.

– Nå har vi plass til ekspansjon og for våre kolleger fra Polen når de kommer for å samjobbe i Oslo, sier daglig leder Stian Tonaas Fauske

Hele bygningen har fått ny fasade og skiltingen viser tydelig hvem som ruler i toppetasjen. Det oser lett av IT fra du melder ankomst i tredje etasje – identifisering skjer naturligvis biometrisk.

– Jeg fant porttelefonen på eBay, forklarer senior rådgiver Njål Arne Gjermundshaug om sitt interiørmessige bidrag i form av et avanalogifisert kommunikasjonselement.

– Nå som noens atombombetelefon henger her utenfor rekkevidde lover det godt for verdensfreden.

Representabelt

Inn bærer det forbi kult-tegnefilmfiguren ”Streken” mellom to dører – Fauskes interiørbidrag – til et komplett kjøkken med sittegrupper som henbringer tankene til highway-restauranter i USA. Her inntas lønsj og her kan kunder bevertes under arrangementer.

Nye lokaler
Nye kontorer
Såpass lekkert kjøkken at interiørarkitektene Kubik fikk hjelp av Kjetil Gudem til å ta skrytebilder.

Hovedrommet er et stort og åpent landskap, ikke overraskende preget av mange dataskjermer. To gode møterom, et lite samtalerom og et prosjektrom gir variasjonsmuligheter.

– Vi tenker Lean i programvareutvikling og nå også i utformingen av lokaler og tilhørende prosesser. Oppgaver som har medført tidkrevende, manuelt stress har vi ryddet bort i god, robotifiserende ånd, gliser Fauske, og henviser til kaffemaskinen som har erstattet kaffetrakteren og maten som nå leveres fra nettmatbutikk.

Streken - En gammel tv klassiker
Gammel telefon
Streken og telefonen er de ansattes egne interiørbidrag.
Nå som Gjermundshaug har kjøpt noens atombombetelefonen på eBay og omgjort den til porttelefon lover det godt for verdensfreden.
Kontakt Degree

Nye prosjekter på gang?

Vi tar kontakt – ikke om to minutter, men ganske snart!